5 τρόποι για να παραμείνει ενεργή στον αθλητισμό σε όλη τη ζωή

0
5 τρόποι για να παραμείνει ενεργή στον αθλητισμό σε όλη τη ζωή

strategyreportΩς παιδιά, είχαμε συχνά κατέληγε σε δημοφιλή ομαδικά αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το μπέιζμπολ, όπου μάθαμε ευγενούς άμιλλας και άλλη ομάδα που σχετίζονται με τις δεξιότητες. Ωστόσο, λίγοι από εμάς συνεχίζουν να παίζουν αυτά τα σπορ μετά το Λύκειο. Μόλις αρχίσει η καθημερινή άλεσμα της πενταήμερης εβδομάδας εργασίας, οι ευκαιρίες να παραμείνουν ενεργοί σε αυτά τα αθλήματα μειώνονται ακόμη περισσότερο.

Οι ανταγωνιστικοί παίκτες του μπέιζμπολ μπορούν πάντα να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητές τους παίζοντας για την ομάδα σόφτμπολ αργός-πισσών της εταιρείας, και υπάρχουν ανταγωνιστικά πρωταθλήματα μπάσκετ και ποδοσφαίρου διαθέσιμα για τους νέους και τακτοποίηση. Αλλά τελικά, οι απαιτήσεις της εργασίας και της οικογένειας προκαλέσει πολλούς να εγκαταλείψουν τον αθλητισμό, υποβιβάζοντας μας στους θεατές από τα παιχνίδια που παίζαμε κάποτε στα νιάτα μας.

Δεν πρέπει να γίνει έτσι. Εδώ είναι πέντε τρόποι για να παραμείνουν ενεργοί στον αθλητισμό σε όλη τη ζωή σας:

1. Μείνε σε φόρμα.

Η μεγαλύτερη παρανόηση είναι ότι παίζοντας ένα άθλημα είναι ένα υποκατάστατο για ένα κανονικό σχήμα γυμναστικής. Ακόμα και όταν είσαι νέος, το να προσπαθείς να μπεις σε φόρμα γίνεται πιο προβληματικό όσο περνούν τα χρόνια. Το κλειδί για να διατηρηθεί η δύναμη και υγεία για να παίξετε το αγαπημένο σας άθλημα σε όλη σου η ζωή είναι ένα τακτικό πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο περιλαμβάνει την άρση βαρών, το τέντωμα και κάποιο είδος καρδιαγγειακής άσκησης.

Αυτό θα σας επιτρέψει να παίξετε σε υψηλότερο επίπεδο και να αποφευχθούν τραυματισμοί που μπορεί να προκαλέσει μια παρατεταμένη απουσία από το αγαπημένο σας άθλημα.

2. Διαλέξτε ένα άθλημα που μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε ηλικία.

Ακόμα και αν το μόνο που παίζεται παραδοσιακά ομαδικά αθλήματα, όπως ένα παιδί, και συνέχισε να παίζει μέσα από την πρώιμη ενήλικη ζωή, δεν είναι ποτέ πολύ αργά για να πάρει ένα άθλημα που θα είναι σε θέση να παίξει σε όλη τη ζωή σας. Πηγαίνετε σε οποιοδήποτε γήπεδο του γκολφ και θα δείτε τους παίκτες που κυμαίνονται από μικρά παιδιά έως τους ηλικιωμένους. Το ίδιο ισχύει και στα γήπεδα τένις όπου τα παιδιά κάνουν μαθήματα σε ένα γήπεδο δίπλα σε μεγαλύτερα ζευγάρια που παίζουν διπλό αγώνα.

3. Η σωστή εκπαίδευση αξίζει το χρόνο και τα χρήματα.

Εάν έχετε ήδη λάβει το χρόνο, την προσπάθεια και τα έξοδα για να μείνετε σε φόρμα (και ίσως ακόμη και να αγοράσει τον απαραίτητο εξοπλισμό για να παίξετε το αγαπημένο σας άθλημα), αν είναι δυνατόν, είναι σίγουρα αξίζει σας ενώ για να πάρετε την επαγγελματική καθοδήγηση, ακόμα και αν είναι για ένα σύντομο χρονικό διάστημα.

Το κλειδί για να συνεχίσει να παίζει το αγαπημένο σας άθλημα σε όλη τη ζωή σας είναι ένα κανονικό πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο περιλαμβάνει άρση βαρών, τέντωμα και κάποιο είδος καρδιαγγειακής άσκησης.

Αθλήματα δεξιοτήτων, όπως τένις, σκι, γκολφ ή περίφραξη απαιτούν την εκμάθηση και τον καθαρισμό μνήμη των μυών. Ακόμη και οι επαγγελματίες αθλητές αναπτύσσουν κακές συνήθειες που ανιχνεύονται και τελικά διορθώνονται από τους προπονητές. Η ανάπτυξη και η ενίσχυση ακατάλληλων τεχνικών μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση και πιθανό τραυματισμό.

4. Επιλέξτε ένα φιλικό προς την οικογένεια άθλημα.

Μια πλήρης workweek μπορεί, δυστυχώς, να αναγκάσει μια επιλογή μεταξύ των δαπανών μη εργάσιμες ώρες με την οικογένειά σας και να παίζει το αγαπημένο σας άθλημα. Τα καλά νέα είναι ότι επιδιώκουν μια οικογένεια-φιλική αθλητική μπορεί να εξαλείψει αυτή την επιλογή και θα προωθήσει, επίσης, την οικογενειακή αρμονία. Ακόμα καλύτερα, επιλέξτε ένα άθλημα προορισμού όπως το σκι και μπορείτε να μετατρέψετε ένα αγαπημένο χόμπι σε οικογενειακές διακοπές.

Το κλειδί για να συνεχίσει να παίζει το αγαπημένο σας άθλημα σε όλη τη ζωή σας είναι ένα κανονικό πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο περιλαμβάνει άρση βαρών, τέντωμα και κάποιο είδος καρδιαγγειακής άσκησης.

5. Κράτα την προοπτική σου.

5. Κράτα την προοπτική σου.Η ηλικία τους καλύπτει όλους. Απόδοση προορίζεται να μειωθεί σταδιακά με την ηλικία, παρά τις καλύτερες προσπάθειες να παραμείνουν σε φόρμα και να παίξει ένα άθλημα τακτικά. Απλά χαλαρώστε και να απολαύσετε να είναι σε θέση να βγούμε και να παίξει!

Αθλητικός Τουρισμός: Τι είναι και γιατί είναι σημαντικό

0
Αθλητικός Τουρισμός: Τι είναι και γιατί είναι σημαντικό

Ορισμός του αθλητικού τουρισμού

Το EcoAction ορίζει τον αθλητικό τουρισμό ως κάθε ταξίδι που γίνεται για να συμμετέχει σε ένα αθλητικό γεγονός – συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης. Όσο ένας αθλητισμός (ποδόσφαιρο, μπέιζμπολ, γκολφ, ποδόσφαιρο, κρίκετ, βόλεϊ) είναι ο πρωταρχικός λόγος για τα ταξίδια κάποιου, μπορεί να θεωρηθεί αθλητικός τουρισμός.

Αυτή η συγκεκριμένη κατηγορία στον αθλητικό τουρισμό είναι όπου ένα άτομο ή άτομα ταξιδεύουν σε ένα επιλεγμένο κέντρο αναψυχής ή αθλητικό συγκρότημα για να συμμετέχουν ενεργά σε ένα αθλητικό γεγονός. Αυτό θα μπορούσε να είναι κάτι από ένα πρωτάθλημα ραντεβού για συνταξιούχους ζευγάρια, στην μικρή ομάδα μπάσκετ του Johnny που πετάει στην Ελλάδα για μια επιλεκτική προσκλητήρια (κάπου στη μέση είναι το τυπικό τουρνουά ποδοσφαίρου για το Σαββατοκύριακο).

Η Wintergreen Research, Inc έχει εκτιμήσει τη βιομηχανία του τουρισμού για τη νεολαία σε 15,8 δισεκατομμύρια δολάρια και έχει προβλέψει ότι θα διπλασιαστεί σε μέγεθος τα επόμενα χρόνια. Ως εκ τούτου, αναφέρεται ευρέως ότι βιώνουμε σήμερα μια «έκρηξη» νέων παρόχων περιεχομένου, προορισμών και κοινοτήτων που θέλουν να αξιοποιήσουν το δυναμικό οικονομικής ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού.

Γιατί ο Αθλητικός Τουρισμός είναι σημαντικός

Εκτός από τα προφανή και τεράστια οφέλη του ταξιδιού, ο αθλητικός τουρισμός είναι εξαιρετικός για την οικονομία για έναν απλό λόγο: παράγει οικονομικό αντίκτυπο μέσω άμεσων δαπανών σε μια κοινότητα.

Ο αθλητικός τουρισμός είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά στον τουριστικό τομέα. Στην πραγματικότητα, εμείς στο EcoAction συμμεριζόμαστε την πεποίθηση ότι είναι σήμερα ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος τομέας της ταξιδιωτικής βιομηχανίας. Από τουρνουά Σαββατοκύριακου, σε μια απόδραση το Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα, αυτό το είδος τουρισμού φέρνει σε δεκάδες χιλιάδες, ακόμη και εκατοντάδες χιλιάδες θεατές. Και μάντεψε τι? Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να τρώνε, και χρειάζονται μέρη για να μείνουν (ίσως και ένα καλό αναμνηστικό). Αυτό σημαίνει περισσότερα χρήματα για ξενοδοχεία, εστιατόρια, αθλητικές εγκαταστάσεις και καταστήματα δώρων.

Πώς να ξεκινήσετε ένα αθλητικό τουριστικό συγκρότημα

Αθλητικός Τουρισμός

Η εκκίνηση ενός νέου αθλητικού τουριστικού συγκροτήματος ξεκινά με ένα όραμα και μετακινείται γρήγορα στην κατανόηση της ευκαιρίας στην κοινότητα. Αν η τοποθεσία, η ζήτηση της αγοράς και άλλοι παράγοντες είναι γεμάτοι, πόλεις όλων των μεγεθών μπορούν να επωφεληθούν από την οικονομική ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού. Μια έκθεση σκοπιμότητας, οι οικονομικές προβλέψεις και η έκθεση ευκαιριών αγοράς είναι όλες κρίσιμες για την κατανόηση και την αξιολόγηση της ευκαιρίας. Ένα άλλο κρίσιμο στοιχείο για τον προγραμματισμό ενός επιτυχημένου συγκροτήματος είναι η καλλιέργεια μιας ενιαίας οπτικής γωνίας μεταξύ των τοπικών πολιτών, των ενδιαφερομένων έργων και της πόλης ή του νομού.

Αθλητικός Τουρισμός

0
Αθλητικός Τουρισμός

Ένα από τα μεγαλύτερα και ταχύτερα αναπτυσσόμενα τμήματα της τουριστικής βιομηχανίας, ο αθλητικός τουρισμός και η έννοια των ανθρώπων που ταξιδεύουν για να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν τον αθλητισμό χρονολογούνται από τους αρχαίους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο αθλητικός τουρισμός αναφέρεται σε ταξίδια για να παίξει αθλήματα, να παρακολουθήσει αθλήματα ή να επισκεφθεί ένα αθλητικό αξιοθέατο που περιλαμβάνει τόσο ανταγωνιστικές όσο και μη ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Παρόλο που υπάρχουν πολλοί ορισμοί ή αθλητικός τουρισμός, η EcoAction έχει εντοπίσει πέντε βασικές κατηγορίες: αθλητική συμμετοχή, τουρισμός με αθλητικό περιεχόμενο, πολυτελές αθλητικό τουρισμό, αθλητικές εκδηλώσεις και αθλητική εκπαίδευση.

Οφέλη από τον Αθλητικό Τουρισμό

Τα οφέλη από τον εντοπισμό, την προσέλκυση και τη διατήρηση διεθνών, εθνικών, περιφερειακών, κρατικών και τοπικών αθλητικών εκδηλώσεων περιλαμβάνουν:

  • τόνωση της τοπικής οικονομίας
  • να βελτιώσει την εικόνα της περιοχής
  • παρέχουν εξαιρετική ψυχαγωγία και σε ορισμένες περιπτώσεις
  • συμβάλλουν στην ποιότητα ζωής

Πώς συμμετέχει μια Κοινότητα ή μια Εταιρεία στον Αθλητικό Τουρισμό;

Αθλητικός Τουρισμός

Πολλές εταιρείες τουρισμού, όπως το EcoAction, συμμετέχουν στην υποβολή προσφορών, σχεδιασμού και διοργάνωσης αθλητικών τουριστικών δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της τοπικής αθλητικής επιτροπής ή άλλων ομάδων διαχείρισης προορισμών. εγκαταστάσεις σχεδιασμού και εκδηλώσεων. προμηθευτές τροφίμων και καταλύματος, εταιρικοί χορηγοί, μέσα μαζικής ενημέρωσης, υπηρεσίες μεταφοράς και άλλες υπηρεσίες υποστήριξης.