5 τρόποι για να παραμείνει ενεργή στον αθλητισμό σε όλη τη ζωή

0
554
5 τρόποι για να παραμείνει ενεργή στον αθλητισμό σε όλη τη ζωή

strategyreportΩς παιδιά, είχαμε συχνά κατέληγε σε δημοφιλή ομαδικά αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το μπέιζμπολ, όπου μάθαμε ευγενούς άμιλλας και άλλη ομάδα που σχετίζονται με τις δεξιότητες. Ωστόσο, λίγοι από εμάς συνεχίζουν να παίζουν αυτά τα σπορ μετά το Λύκειο. Μόλις αρχίσει η καθημερινή άλεσμα της πενταήμερης εβδομάδας εργασίας, οι ευκαιρίες να παραμείνουν ενεργοί σε αυτά τα αθλήματα μειώνονται ακόμη περισσότερο.

Οι ανταγωνιστικοί παίκτες του μπέιζμπολ μπορούν πάντα να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητές τους παίζοντας για την ομάδα σόφτμπολ αργός-πισσών της εταιρείας, και υπάρχουν ανταγωνιστικά πρωταθλήματα μπάσκετ και ποδοσφαίρου διαθέσιμα για τους νέους και τακτοποίηση. Αλλά τελικά, οι απαιτήσεις της εργασίας και της οικογένειας προκαλέσει πολλούς να εγκαταλείψουν τον αθλητισμό, υποβιβάζοντας μας στους θεατές από τα παιχνίδια που παίζαμε κάποτε στα νιάτα μας.

Δεν πρέπει να γίνει έτσι. Εδώ είναι πέντε τρόποι για να παραμείνουν ενεργοί στον αθλητισμό σε όλη τη ζωή σας:

1. Μείνε σε φόρμα.

Η μεγαλύτερη παρανόηση είναι ότι παίζοντας ένα άθλημα είναι ένα υποκατάστατο για ένα κανονικό σχήμα γυμναστικής. Ακόμα και όταν είσαι νέος, το να προσπαθείς να μπεις σε φόρμα γίνεται πιο προβληματικό όσο περνούν τα χρόνια. Το κλειδί για να διατηρηθεί η δύναμη και υγεία για να παίξετε το αγαπημένο σας άθλημα σε όλη σου η ζωή είναι ένα τακτικό πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο περιλαμβάνει την άρση βαρών, το τέντωμα και κάποιο είδος καρδιαγγειακής άσκησης.

Αυτό θα σας επιτρέψει να παίξετε σε υψηλότερο επίπεδο και να αποφευχθούν τραυματισμοί που μπορεί να προκαλέσει μια παρατεταμένη απουσία από το αγαπημένο σας άθλημα.

2. Διαλέξτε ένα άθλημα που μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε ηλικία.

Ακόμα και αν το μόνο που παίζεται παραδοσιακά ομαδικά αθλήματα, όπως ένα παιδί, και συνέχισε να παίζει μέσα από την πρώιμη ενήλικη ζωή, δεν είναι ποτέ πολύ αργά για να πάρει ένα άθλημα που θα είναι σε θέση να παίξει σε όλη τη ζωή σας. Πηγαίνετε σε οποιοδήποτε γήπεδο του γκολφ και θα δείτε τους παίκτες που κυμαίνονται από μικρά παιδιά έως τους ηλικιωμένους. Το ίδιο ισχύει και στα γήπεδα τένις όπου τα παιδιά κάνουν μαθήματα σε ένα γήπεδο δίπλα σε μεγαλύτερα ζευγάρια που παίζουν διπλό αγώνα.

3. Η σωστή εκπαίδευση αξίζει το χρόνο και τα χρήματα.

Εάν έχετε ήδη λάβει το χρόνο, την προσπάθεια και τα έξοδα για να μείνετε σε φόρμα (και ίσως ακόμη και να αγοράσει τον απαραίτητο εξοπλισμό για να παίξετε το αγαπημένο σας άθλημα), αν είναι δυνατόν, είναι σίγουρα αξίζει σας ενώ για να πάρετε την επαγγελματική καθοδήγηση, ακόμα και αν είναι για ένα σύντομο χρονικό διάστημα.

Το κλειδί για να συνεχίσει να παίζει το αγαπημένο σας άθλημα σε όλη τη ζωή σας είναι ένα κανονικό πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο περιλαμβάνει άρση βαρών, τέντωμα και κάποιο είδος καρδιαγγειακής άσκησης.

Αθλήματα δεξιοτήτων, όπως τένις, σκι, γκολφ ή περίφραξη απαιτούν την εκμάθηση και τον καθαρισμό μνήμη των μυών. Ακόμη και οι επαγγελματίες αθλητές αναπτύσσουν κακές συνήθειες που ανιχνεύονται και τελικά διορθώνονται από τους προπονητές. Η ανάπτυξη και η ενίσχυση ακατάλληλων τεχνικών μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση και πιθανό τραυματισμό.

4. Επιλέξτε ένα φιλικό προς την οικογένεια άθλημα.

Μια πλήρης workweek μπορεί, δυστυχώς, να αναγκάσει μια επιλογή μεταξύ των δαπανών μη εργάσιμες ώρες με την οικογένειά σας και να παίζει το αγαπημένο σας άθλημα. Τα καλά νέα είναι ότι επιδιώκουν μια οικογένεια-φιλική αθλητική μπορεί να εξαλείψει αυτή την επιλογή και θα προωθήσει, επίσης, την οικογενειακή αρμονία. Ακόμα καλύτερα, επιλέξτε ένα άθλημα προορισμού όπως το σκι και μπορείτε να μετατρέψετε ένα αγαπημένο χόμπι σε οικογενειακές διακοπές.

Το κλειδί για να συνεχίσει να παίζει το αγαπημένο σας άθλημα σε όλη τη ζωή σας είναι ένα κανονικό πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο περιλαμβάνει άρση βαρών, τέντωμα και κάποιο είδος καρδιαγγειακής άσκησης.

5. Κράτα την προοπτική σου.

5. Κράτα την προοπτική σου.Η ηλικία τους καλύπτει όλους. Απόδοση προορίζεται να μειωθεί σταδιακά με την ηλικία, παρά τις καλύτερες προσπάθειες να παραμείνουν σε φόρμα και να παίξει ένα άθλημα τακτικά. Απλά χαλαρώστε και να απολαύσετε να είναι σε θέση να βγούμε και να παίξει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here