ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Ψάχνουμε  για μια ιδέα διαφορετική, ώστε το πρόγραμμα μας να μην είναι συνηθισμένο;
Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που να τρέξει σε όλη την εταιρεία?  Μπορείτε να βοηθήσετε για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με δραστηριότητες?
Ψάχνουμε για ένα δημιουργικό τρόπο ώστε να κινητοποιήσουμε τους εργαζομένους μας? Μπορείτε να συνδυάσετε και άλλες δραστηριότητες πέραν του εταιρικού ψυχαγωγικού προγράμματος?
Θέλουμε ένα team building event για την εταιρεία μας? Οι στόχοι μας είναι ειδικοί. Μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες μας?
Θέλουμε να συνδυάσουμε τις θεωρίες του management της εταιρείας σε ένα βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Μπορούμε να συνεργαστούμε για κάτι που είναι μοναδικό για τις ανάγκες μας?

ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ
Έρευνα έχει αποδείξει ότι χρειάζεται ο εξαπλάσιος χρόνος για μια ομάδα να λειτουργήσει παραγωγικά, αν δεν έχεις αφιερώσει χρόνο για ατομική συνάντηση και δεν έχεις μοιραστεί εμπειρίες από κοινού.

Η ΑΠΟΨΗ.
Team building (χτίσιμο ομάδας) σημαίνει πολλά διαφορετικά πράγματα για τους ανθρώπους. Μπορεί να σημαίνει χτίσιμο σχέσεων, προγράμματα διασκέδασης, εκμάθηση ικανοτήτων, αρχηγική ικανότητα, αποδοχή κουλτούρας, επιτάχυνση νέων projects, συνδυασμός διαφορετικών μεθόδων η απλά χτίσιμο ομάδας.
Για την eco action hellas το team building σημαίνει να εμπνέεις τους ανθρώπους σου να γίνονται γρήγορα αποδοτικοί σαν ομάδα ώστε να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα για την επιχείρηση σου.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
- Διευκρίνιση αναγκών με συζήτηση με τον πελάτη.
- Προτάσεις για το πώς θα επιτευχθούν οι στόχοι και τα αποτελέσματα.
*Διαδικασία σχεδιασμού. (πιθανή χρήση νέων υλικών, δραστηριοτήτων, εντύπων) Παρουσίαση γενικού πλάνου.
- Δοκιμαστικό πρόγραμμα (αν κριθεί αναγκαίο)
- Εκτίμηση δοκιμαστικού και επανασχεδιασμός (αν κριθεί αναγκαίο)
- Παράδοση τελικού προγράμματος.
- Εκτίμηση και παρακολούθηση μέχρι το επόμενο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραπάνω διαδικασίας επεμβαίνουμε ενεργητικά στο πρόγραμμα με αλλαγές, προσθέσεις ή απαλοιφές σε οποιοδήποτε κομμάτι,  για τη βέλτιστη απόδοση του προγράμματος.

Translator

Browse this website in:

News Mailer

Κάντε τώρα ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή
 Έχετε επιλέξει τις εξης κατηγορϊες:
Εναλλακτικός τουρισμός
Παιδικά προγράμματα
Εταιρικά προγράμματα
Ταξίδια στην Ελλάδα
Στατιστικά

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 1081954