Αναρρίχηση, Flying fox, Εναέριες δραστηριότητες

Αναρριχηθείτε σε διαδρομές διαφορετικής δυσκολίας στις τεχνητές πίστες που διαθέτουμε και νιώστε την ικανοποίηση να βλέπετε τα πάντα από ψηλά. " Ταξιδέψτε " με μία τροχαλία πάνω από το ποτάμι και απο δέντρο σε δέντρο μέσα από διάφορες δοκιμασίες. Ο έμπειρος συνοδός θα σας εξηγήσει τις τεχνικές και θα σας φορέσει τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Τοξοβολία

Κρατήστε την αναπνοή σας, ηρεμήστε, σημαδέψτε και ρίξτε το βέλος. Μόλις γνωρίσατε τα βασικά βήματα που θα σας διδάξουμε προκειμένου να διασκεδάσετε και να συναγωνιστείτε με το συναρπαστικό σπορ της τοξοβολίας. Στόχοι, τόξα και βέλη Ολυμπιακών προδιαγραφών, εκπαιδευτής και ειδικά υπαίθριος διαμορφωμένος χώρος δίπλα στο ποτάμι, για να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας. Ένα σπορ για μικρούς και μεγάλους.

Προσανατολισμός (orienteering)

Εσείς με την ομάδα σας θα κρατήσετε τις πυξίδες και τα δελτία με τα αζιμούθια. Εμείς θα σας δείξουμε τον τρόπο για να τα χρησιμοποιήσετε και να ανταπεξέλθετε στην πρόκληση της περιπέτειας. Περιπλανηθείτε σε ρεματιές, πλαγιές, ανάμεσα σε πουρνάρια και πλατάνια και ανταγωνιστείτε με τις άλλες ομάδες για το ποιος θα ολοκληρώσει ταχύτερα την αποστολή. Μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσουν σαν νέοι εξερευνητές με εξοπλισμό τις πυξίδες, την αποφασιστικότητα και τη συνεργασία.

Translator

Browse this website in:

News Mailer

Κάντε τώρα ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή
 Έχετε επιλέξει τις εξης κατηγορϊες:
Εναλλακτικός τουρισμός
Παιδικά προγράμματα
Εταιρικά προγράμματα
Ταξίδια στην Ελλάδα
Στατιστικά

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 1093113