Πεζοπορία

Στην ευρύτερη περιοχή του Λάδωνα και του Λούσιου, του Μαινάλου, του Πάρνωνα, του Ερύμανθου αλλά και σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας αναδεικνύουμε μοναδικές περιπατητικές διαδρομές, γνωστές και άγνωστες. Επιλέξαμε διαδρομές που συνδυάζουν μοναδική φυσική ομορφιά, αξιοθέατα και μνημεία της ιστορίας μας. Διαδρομές με διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας για όλους, πρωτάρηδες ή προχωρημένους.
Θα συγκεντρωθούμε στη βάση μας ή στο κοντινότερο σημείο εκκίνησης και θα σας ενημερώσουν οι συνοδοί σας, όλοι έμπειροι πεζοπόροι με γνώση των περιοχών. Θα φορτώσετε τον εξοπλισμό σας, θα επιβιβαστείτε στα αυτοκίνητα και θα αναχωρήσετε.
Ο έμπειρος οδηγός μας θα σας μεταφέρει τα μυστικά για να απολαύσετε τη φύση και το περπάτημα. Θα ακούσετε ενδιαφέροντα στοιχεία για τους τόπους που θα επισκευθείτε και θα ξανανιώσετε στην υπέροχη ελληνική ύπαιθρο. Η διάρκεια των διαδρομών είναι από 1,5 μέχρι 5 ώρες.

River trekking

Εσείς που αναζητάτε ασύγκριτες εμπειρίες θα μαγευτείτε διασχίζοντας ένα από τα φαράγγια στη Νέδα, στον Πάρνωνα ή στο Καρπενήσι. Διασχίστε τα ποτάμια και τα φαράγγια με τα πόδια και μέσα από το νερό.
Φοράμε τις φόρμες και τα καλτσάκια ή το μαγιό μας, ακόμα και σωσίβιο και κράνος (ανάλογα τις συνθήκες), ακολουθούμε τις οδηγίες του αρχηγού μας και βουτάμε ανάμεσα στα σκιερά τοιχώματα. Δύσβατη πορεία που μας αποζημιώνει με μοναδικές εικόνες και κολύμπι σε κρυστάλλινα νερά. Ίσως κάνουμε και κάποιο μικρό Rappel και να πηδάμε από βράχο σε βράχο. Μικροί καταρράκτες, λιμνούλες και σπηλιές, συχνά μας αιφνιδιάζουν στη μικρή μας εξερεύνηση.
Η διάρκεια των διαδρομών είναι από 1,5 μέχρι 4 ώρες.

Translator

Browse this website in:

News Mailer

Κάντε τώρα ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή
 Έχετε επιλέξει τις εξης κατηγορϊες:
Εναλλακτικός τουρισμός
Παιδικά προγράμματα
Εταιρικά προγράμματα
Ταξίδια στην Ελλάδα
Στατιστικά

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 1093112