Η Eco Action σε συνεργασία με την Οικοτουριστική Θάλασσα ( ιδιοκτήτρια των catamaran )προσφέρουν διακοπές με αντικείμενο το θαλάσσιο οικοτουρισμό, την ιστιοπλοΐα και την παρατήρηση και μελέτη δελφινιών και φαλαινών. Αποφασίσαμε να συνδυάσουμε την αγάπη μας για την ιστιοπλοΐα με το πάθος και τις γνώσεις μας για τα δελφίνια και το θαλάσσιο περιβάλλον.

Χαράξτε πορεία για διαφορετικούς προορισμούς και ζήστε μια μοναδική θαλασσινή εμπειρία. Περάστε μία η περισσότερες εβδομάδες σε ιστιοφόρο καταμαράν με πλήρωμα.

Παρατηρήστε τα δελφίνια καθώς παίζουν με το σκάφος και ακούστε τα με το υδρόφωνο να επικοινωνούν μεταξύ τους. Θαυμάστε το μεγαλείο και την ήρεμη παρουσία των φαλαινών, γνωρίστε το μικρόκοσμο του πλαγκτού μέσα από το μικροσκόπιο και εξερευνήστε τον κόσμο του βυθού.Εξασκηθείτε στην υποβρύχια φωτογράφιση και την ελεύθερη κατάδυση, μάθετε τους καλοκαιρινούς αστερισμούς και παρατηρήστε το φεγγάρι με το τηλεσκόπιο. Εξερευνήστε τις ακτογραμμές με θαλάσσια kayak και κάντε τις βόλτες σας στα νησιά με ποδήλατα βουνού.

Κολυμπήστε σε παραλίες απρόσιτες από την ξηρά. Δείτε μαγευτικά αγκυροβόλια και γραφικά λιμάνια και απολαύστε ανεπανάληπτα ηλιοβασιλέματα.

Μάθετε για το σκάφος και την τέχνη της ιστιοπλοΐας με την καθοδήγηση του κυβερνήτη, χαλαρώστε και αφήστε τη θάλασσα να σας μαγέψει.

Τα σκάφη μας επισκέπτονται κάποιο διαφορετικό όρμο ή λιμάνι κάθε βράδυ, ενώ την ημέρα ταξιδεύουμε από παραλία σε παραλία, αναζητώντας δελφίνια στη διαδρομή. Όσοι δεν έχουν διάθεση για όλα αυτά, μπορούν απλώς να κάνουν ηλιοθεραπεία στο δίχτυ. Οι εκδρομές μας ξεκινούν κάθε Σάββατο και μπορείτε να λάβετε μέρος είτε με την παρέα σας, ναυλώνοντας όλο το σκάφος, είτε νοικιάζοντας μια δίκλινη καμπίνα με ανεξάρτητο μπάνιο.

Τα σκάφη μας

"ΩΚΕΑΝΟΣ"
Μήκος: 14,50 μ.
Πλάτος: 7,60 μ.
Βύθισμα: 1,20 μ.
Καμπίνες: 6 διπλές
Μπάνια: 4
Υπηρεσιακή ταχύτητα: 8,5 κόμβοι

Τo σκάφος είναι εξοπλισμένο με στερεοφωνικό CD player, DVD player, LCD TV, κλιματισμό, γεννήτρια, καταψύκτη, βιβλιοθήκη, εξοπλισμό για ψάρεμα και ελεύθερη κατάδυση, βοηθητικό βαρκάκι και εξωλέμβιο κινητήρα.


 

"ΤΗΘΥΣ"
Μήκος: 13,25 μ.
Πλάτος: 6,70 μ.
Βύθισμα: 1,20 μ.
Καμπίνες: 4 διπλές
Μπάνια: 4
Υπηρεσιακή ταχύτητα: 7 κόμβοι

Τo σκάφος είναι εξοπλισμένο με στερεοφωνικό CD player, βιβλιοθήκη, εξοπλισμό για ψάρεμα και ελεύθερη κατάδυση, βοηθητικό βαρκάκι και εξωλέμβιο κινητήρα.


"ΑΧΙΛΛΕΑΣ"
Μήκος: 11,60 μ.
Πλάτος: 6,60 μ.
Βύθισμα: 1,10 μ.
Καμπίνες: 4 διπλές
Μπάνια: 2
Υπηρεσιακή ταχύτητα: 7 κόμβοι

Τo σκάφος είναι εξοπλισμένο με στερεοφωνικό CD player, βιβλιοθήκη, εξοπλισμό για ψάρεμα και ελεύθερη κατάδυση, βοηθητικό βαρκάκι και εξωλέμβιο κινητήρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ CATAMARAN

Translator

Browse this website in:

News Mailer

Κάντε τώρα ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή
 Έχετε επιλέξει τις εξης κατηγορϊες:
Εναλλακτικός τουρισμός
Παιδικά προγράμματα
Εταιρικά προγράμματα
Ταξίδια στην Ελλάδα
Στατιστικά

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 1093120