Στην ευρύτερη περιοχή του Λάδωνα και της τεχνητής λίμνης του υπάρχουν μοναδικές διαδρομές για τους λάτρεις της τετρακίνητης περιπέτειας. Επίσης το Μαίναλο, ο Χελμός, ο Ερύμανθος, το δάσος της Φολόης και το σύνολο των ορεινών όγκων της χώρας μας.

Η ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ

 

Έχετε άδεια οδήγησης; Σας προκαλεί το πέρασμα ενός ποταμού, σας συναρπάζει η προσπέλαση δύσβατων σημείων, σας διασκεδάζει η ανοιχτή επικοινωνία με τον αρχηγό και τους υπόλοιπους οδηγούς; Αν ναι, τότε καλωσορίσατε στις οργανωμένες εκδρομές με 4Χ4.

Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

 

Εμείς σας προσφέρουμε τα οχήματα, τον έμπειρο αρχηγό, τεχνική υποστήριξη, ασύρματη επικοινωνία και την χάραξη των διαδρομών. Σχεδιάσαμε για εσάς διαδρομές που τα έχουν όλα. Δυνατές συγκινήσεις στο βολάν, καταπληκτικά τοπία, παραδοσιακά χωριά, τσίπουρο ή καφεδάκι. Εσείς βάζετε την παρέα, το κέφι για δράση και φυσικά την πειθαρχία στις συμβουλές και εντολές του αρχηγού.

Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ

 

Το Οff Road 4X4 απευθύνεται σε όλους που διαθέτουν άδεια οδήγησης. Είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει οπτική απόλαυση, διασκέδαση και μία γερή δόση αδρεναλίνης. Εν κατακλείδι, οδηγική συγκίνηση στο maximum.

Translator

Browse this website in:

News Mailer

Κάντε τώρα ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή
 Έχετε επιλέξει τις εξης κατηγορϊες:
Εναλλακτικός τουρισμός
Παιδικά προγράμματα
Εταιρικά προγράμματα
Ταξίδια στην Ελλάδα
Στατιστικά

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 1093116